Forside
Min egen baggrund
Sygdom og sundhed
Naturopati og biopati
Foredrag og undervisning
Bøger jeg har skrevet
Links
Kontakt og Priser

Biopati /naturopati ibm (i biologisk medicin)

De to titler dækker over den samme uddannelse, der blandt andet omfatter anatomi, fysiologi, alternativ sygdomslære, ernæringslære og forskellige biologiske terapier, som omtales nedenfor.

En konsultation tager ca. en time og består af en samtale og en stofskiftetest, hvor jeg sporer mig ind på ubalancer og præparatbehov.

Stofskiftetypetesten afslører, om du tilhører protein-fedtstoftypen, kulhydrattypen, eller den miksede type, som er afgørende for mine kostanbefalinger og varige resultater.

Jeg forsøger så vidt muligt at finde frem til hvilke årsager, der ligger bag symptomernes opståen, hvilke organer der er belastede, og om der foreligger skjulte infektioner og forgiftninger.

Den biopatiske analyse og behandling er individuel. Jeg trækker desuden på den nyeste forskning og årtiers praktiske erfaringer. Alt efter behov benytter jeg følgende terapier.

Stofskiftetype-terapi

Den rette fordeling mellem kulhydrat, protein og fedtstof er en forudsætning for optimal energiudnyttelse, et stabilt blodsukker og effektiv vægtregulering.

Vitamin- og mineralterapi

Der vurderes for eventuelle vitamin- og mineralmangler og om der for eksempel er balance mellem calcium og magnesium samt omega-3 og omega-6, hvilket er meget vigtigt. Det er også vigtigt, at kroppen kan optage og udnytte næringsstofferne fra kost og eventuelle tilskud, der anbefales for at understøtte kroppens reguleringsmekanismer.

Urteterapi (phytoterapi)

Brugen af lægeurter bygger på gammel viden, den nyeste forskning og egne erfaringer. Urterne indeholder biokemiske stoffer, som fx kan normalisere eller styrke kroppens immunsystem, nervesystem eller hormonsystem. På markedet findes lægeurter primært som te, kapsler, tabletter og tinkturer.

Homøopati

De homøopatiske midler kan bestå af meget stærke fortyndinger af forskellige mikroorganismer eller giftstoffer. De har til formål at styrke kroppens eget immunsystem til at bekæmpe infektioner og forgiftninger. Jeg kan også foretage en Spenglersantest, for at se om der foreligge skjulte infektioner.

Kostvejledning

Vejledning i fornuftig og ufanatisk kost med henblik på den enkeltes behov for aflastning samt en effektiv energiudnyttelse.

Øreakupunktur

Jeg tilbyder især øreakupunktur til problemer med overvægt, hormonelle gener, allergi, tobaksafvænning, smertebehandling og energiblokeringer efter stress og traumer.

Pernille Lund - Naturopath, Biopat, Forfatter og Foredragsholder
pernillelund1@hotmail.com - Tlf. 24455553